Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2010 14:19 - Най-актуалните спортни новини от клубовете Левски и Цска и още прогнози статистика трансфери
Автор: sportatdnesbg Категория: Спорт   
Прочетен: 386 Коментари: 0 Гласове:
0



ФК Левски
Шампионът на България Левски ще играе на един от двата национални стадиона на Кипър "GSP" в столицата Никозия срещу Легия Варшава на 12 февруари. Контролата на "сините" с поляците, които са осем пъти шампиони на своята страна, е четвърта от тяхната програма, като могат да се чувстват привилегировани за разрешението на играят на националния стадион на Кипър. Нещо, което не се случва на много отбори, провеждащи зимните подготовки на острова.Спортът е нещо което вълнува всеки втори мъж,а вечи и много жени аз обаче сам избрал за вас нещо което вълнува все мъж повече от  тук 

Играчите на Георги Иванов-Гонзо вече се справиха с чешкия Прибрам с 5:0 в първата среща на едно от помощните игрища в Паралимни. Утре от 15,30 часа 26-кратните шампиони на България излизат срещу Шериф Тирасол на Спортния комплекс "Алфа Спорт Център" в Ларнака.

На 10 февруари от 15 часа Левски излиза в трета контрола срещу вицешампиона на Беларус Динамо Минск, който е в един и същи хотел със "сините". Двубоят ще е от 15 часа на общинския стадион в Агия Напа.
Левски лети обратно за България на 16 февруари, а ден по-рано ще проведе последната си контрола срещу Слован Либерец отново на Спортния комплекс "Алфа Спорт Център" в Ларнака.

Именно в Ларнака се намира втория стадион, който кипърските национали ползват за официалните си срещи и там разпиляха с 4:1 България преди няколко месеца.

Титулярният вратар на Левски Георги Петков за малко да контузи мениджъра на тима Георги Иванов-Гонзо по време на сутрешната тренировка. Бившата деветка на "сините" реши да се включи в квадрата между четиримата вратари, докато останалите футболисти тичаха. Гонзо в типичен негов стил се шегуваше с вратарите, които не му останаха длъжни. При едно от малките разиграванията, когато Георги Петков се озова вътре, за малко не контузи Иванов. Най-добрият вратар на България за 2008 година нацели Гонзо в десния крак при един шпагат и дори му остави следи от бутоните. Без притеснения всички продължиха заниманието в отлично настроени включително Петков и Гонзо с думите: "Това е мъжка игра". 
ФК ЦСКА

Васлуй окончателно се отказа от намеренията си да привлече защитника на ЦСКА Кирил Котев. Скаути на румънския тим следяха изявите на бранителя по време на трите контроли на армейците в Анталия. Лично треньорът на Васлуй Мариус Лакатуш изгледа спаринга на ЦСКА с руския Волга, когато Котев се появи в игра през второто полувреме. Той обаче така и не успя да впечатли Лакатуш и клубът оттегли интереса си към играча.
ЦСКА може да се похвали с първи трансфер през зимата. Според информация на Sportal.bg халфът Тодор Тимонов на 90% е ново попълнение на новака в руската Висша лига Анжи (Махачкала). Според наши сведения на футболиста са били предложени 250 000 долара годишна заплата, която той е приел.

Иначе двата клуба вече са приключили с преговорите, а договорът е изготвен от няколко дни, но той трябва да бъде подписан от изпълнителния директор на червените Венци Живков, който е с тима в Турция. Очаква се това да стане утре или най-късно в първите дни на следващата седмица. До няколко часа в лагера на армейците ще пристигнат и собствениците на отбора Димитър Борисов и Иво Иванов, които най-вероятно ще дадат повече информация около сделката.

Вчера късно вечерта в Белек пристигнаха собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов. Те бяха настанени в луксозни апартаменти в хотел Корнелия Даймънд. Борисов и Иванов пристигнаха в Турция специално да наблюдават контролната среща с руския гранд Спартак (Москва) и ще се уверят в състоянието на тима и работата на треньорския щаб. За да наблюдава уменията на отбора, в Белек пристигна и собственика на ОФК Сливен Йордан Лечков.


Тагове:   новини,   още,   статистика,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sportatdnesbg
Категория: Спорт
Прочетен: 8184
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930